Digitaal energieadvies op maat voor Stedendriehoek Deventer-Zutphen-Apeldoorn

Advies over de beste energiebesparende maatregelen voor uw woning. Zien wat de verwachte kosten en opbrengsten zijn van maatregelen zoals zonnepanelen en isolatie. Mogelijkheden voor subsidies vinden en gemakkelijk offertes opvragen bij lokale vakbedrijven. Vanaf 12 oktober kan dat via www.regionaalenergieloket.nl/stedendriehoek.

De website maakt gebruik van een landelijke database waarin veel gegevens van woningen bekend zijn. Woningeigenaren geven hun postcode en huisnummer op en krijgen vervolgens advies op maat over energiebesparende maatregelen en subsidiemogelijkheden. Denk daarbij aan isolatie, HR++ glas, zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Op het energieloket kunnen inwoners ook eenvoudig offertes opvragen bij (lokale) vakbedrijven. Via een reviewsysteem is direct te zien hoe andere woningeigenaren deze bedrijven beoordeelden. Lokale initiatieven van inwoners om energie te besparen zijn er ook te vinden.

In de komende maanden ontwikkelt de stedendriehoek het energieloket verder en worden er verschillende groepsaankopen georganiseerd voor isolatie en zonnepanelen.

Voor meer info: zie https://regionaalenergieloket.nl/stedendriehoek

 

Je kunt niet meer reageren.